خانه / آشپزی / طرز تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس

طرز تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس

142645

مواد لازم برای تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس

پنیر پیتزا : به اندازه نیاز
سیر خام : ۲ یا ۳ عدد ( در صورت تمایل )
فلفل سیاه : نصف ۱ قاشق چایخوری
آرد سوخاری : کمی
آرد سفید : کمی
تخم مرغ : ۲ یا ۳ عدد
سوسیس : چند عدد
پیاز : ۱ عدد
سیب زمینی : ۵ عدد نیمه بزرگ
طرز تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس
اول سیب زمینی ها را بپزیم .
در این فاصله سوسیس ها را هم سرخ می کنیم.
اگر می خواهید کروکت ها کوچک باشند، سوسیس ها را از عرض ببرید. در اینجا ما آنها را از طول تکه کردیم.
مواد بیرونی :
بعد سیب زمینی ها را رنده بزنیم یا چرخ کنیم  و با پیاز رنده شده مخلوط می نماییم .
فلفل سیاه  و نمک، زردچوبه، و سیر خام را هم ( در صورت تمایل ) اضافه می کنیم.
برای اینکه غذای ما، مزه کوکو سیب زمینی معمولی ندهد، بهتر است طعم مواد بیرونی را تغییر دهیم. یعنی یک سری افزودنی به آنها اضافه کنیم که طعم مطبوعی بگیرد. من به غیر از مواد گفته شده، یک یا دو عدد سوسیس خام را هم رنده کردم و به سیب زمینی ها اضافه کردم. این مواد بیرونی باید سفت باشند، مانند غلظت مواد کوفته. برای این مقدار سیب زمینی، یک عدد تخم مرغ کافی است.

مواد بیرونی که آماده شد، دست به کار می شویم :
یک تکه از مواد را برمی داریم و وسطش را باز می کنیم. کمی پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم، سپس یک تکه سوسیس وسط مواد می گذاریم. دوباره روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و باز هم از مواد روی آن می گذاریم. یعنی در حقیقت، مواد دور تا دور سوسیس و پنیر پیتزا را احاطه می کنند ! بعد از اینکه همه سوسیس ها را درون مواد گذاشتیم، به سراغ این سه تا می رویم : آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری.
هر کدام از کروکت ها را اول درون آرد سفید می غلتانیم. سپس در ظرف دیگه، یکی دو عدد تخم مرغ را با چنگال خوب رقیق می کنیم. سپس کروکت را درون تخم مرغ می غلتانیم، بعد هم در ظرف آرد سوخاری. ( برای همین تعداد تخم مرغ ها متغیر بود. چون معلوم نیست مواد شما چقدر است و به چند تا تخم مرغ جهت غلتاندن کروکت ها در تخم مرغ نیاز دارید.)
نکته اول  :
بهتر است بعد از غلتاندن در آرد سوخاری مواد حداقل سی دقیقه  در یخچال بگزاریم تا آرد سوخاری و کروکت ها خوب به خورد هم بروند.
بعد از این مدت ، کروکت ها را داخل روغن سرخ می نماییم . اگر کروکت هاتون بزرگ بود، همه طرفش رو سرخ کنید تا خام نماند.
نکته ۲ :
برای خوردن این غذا ، می توانید از سس هزار جزیره یا سس قرمز یا  یا سس فرانسوی استفاده نمایید.
نوش جان امیدوارم خوشمزه باشد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *