خانه / آشپزی / طرز تهیه کتلت لندنی

طرز تهیه کتلت لندنی

29294

مواد لازم برای تهیه کتلت لندنی

  •   روغن مایع: به اندازه نیاز

 

  •   آرد: به اندازه نیاز
  •   نمك و فلفل سیاه: به اندازه نیاز
  •   پنیر گودا: صد گرم، رنده زده
  •   تخم‌مرغ: ۱ عدد
  •   كلم سفید: دویست گرم، خلالی ریز
  •   شیر: یك‌ چهارم پیمانه، شصت میلی‌لیتر
  •   كره: بیست گرم

 

  •   سیب‌زمینی آب‌پز: چهارصد گرم

طرز تهیه کتلت لندنی

 ۱ – سیب‌زمینی را تا داغ است با كره و شیر مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل روی آن  بپاشید و كنار بگذارید تا سرد شود.

۲ – پوره سیب‌زمینی را با كلم سفید، تخم‌مرغ و پنیر كاملا مخلوط كرده و نمك و فلفل روی آن‌ را اندازه كنید. مایه را به ۸ قسمت تقسیم كرده و با دست به آن شكل داده و كف یك سینی كه نایلون پهن كرده‌اید قرار دهید. سینی را حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفت‌شده و فرم بگیرند.

۳ – روغن را در یك تابه روی حرارت متوسط داغ كنید. كوكوها را آهستگی در آرد زده و هر طرف آن را سه تا چهار  دقیقه در روغن سرخ كنید. وقتی كه روی آن برشته و طلایی شد، از روغن بیرون بیاورید  و با قارچ سرخ‌كرده و نان سرو كنید.

نکات آشپزی

  •  می‌توانید از پنیر هم استفاده نکنید.
  •  اگر دوست داشتید می توانید ، كمی پیاز ساطوری در روغن تفت دهید تا نرم شود، بعد روغن آن را با حوله كاغذی گرفته و به مایه اضافه نمایید .
  •   با جایگزین‌كردن كلم سفید پخته، كلم بروكلی و بقیه سبزی‌ها  به جای كلم، طعم‌های جدیدی را امتتحان كنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *