مواد لازم برای تهیه کتلت لندنی
- روغن مایع: به اندازه نیاز
- آرد: به اندازه نیاز
- نمك و فلفل سیاه: به اندازه نیاز
- پنیر گودا: صد گرم، رنده زده
- تخممرغ: ۱ عدد
- كلم سفید: دویست گرم، خلالی ریز
- شیر: یك چهارم پیمانه، شصت میلیلیتر
- كره: بیست گرم
- سیبزمینی آبپز: چهارصد گرم
طرز تهیه کتلت لندنی
۱ – سیبزمینی را تا داغ است با كره و شیر مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل روی آن بپاشید و كنار بگذارید تا سرد شود.
۲ – پوره سیبزمینی را با كلم سفید، تخممرغ و پنیر كاملا مخلوط كرده و نمك و فلفل روی آن را اندازه كنید. مایه را به ۸ قسمت تقسیم كرده و با دست به آن شكل داده و كف یك سینی كه نایلون پهن كردهاید قرار دهید. سینی را حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفتشده و فرم بگیرند.
۳ – روغن را در یك تابه روی حرارت متوسط داغ كنید. كوكوها را آهستگی در آرد زده و هر طرف آن را سه تا چهار دقیقه در روغن سرخ كنید. وقتی كه روی آن برشته و طلایی شد، از روغن بیرون بیاورید و با قارچ سرخكرده و نان سرو كنید.
نکات آشپزی
- میتوانید از پنیر هم استفاده نکنید.
- اگر دوست داشتید می توانید ، كمی پیاز ساطوری در روغن تفت دهید تا نرم شود، بعد روغن آن را با حوله كاغذی گرفته و به مایه اضافه نمایید .
- با جایگزینكردن كلم سفید پخته، كلم بروكلی و بقیه سبزیها به جای كلم، طعمهای جدیدی را امتتحان كنید.