خانه / آشپزی / طرز تهیه کاناپس قارچ

طرز تهیه کاناپس قارچ

37023

مواد لازم برای تهیه کاناپس قارچ

 پنیر پیتزای رنده شده       به اندازه نیاز

 نمک، فلفل و نان تست       به اندازه نیاز

 شیر       یک و نیم پیمانه

 آرد      ۲ قاشق سوپ‌خوری

 قارچ       نیم کیلو

 پیازچه       صد گرم

 کره       پنجاه گرم
گشنیز       پنجاه گرم

طرز تهیه کاناپس قارچ

* کره را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگزاریم  تا آب شود.
* پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت می‌دهیم.
* قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود.
* آرد را افزوده و هم می‌زنیم.
* شیر را اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.
* نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت بر می‌داریم.
* روی هر نان تست ۱ قاشق غذاخوری از مایه بریزید و کاملاً پخش می‌کنیم و کمی پنیر پیتزا هم بریزیم و آن را در فر از قبل روشن شده باشد  با حرارت صد و هشتاد درجه سانتی‌گراد بگزاریم  تا پنیر آب و روی آن طلایی شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *