خانه / آشپزی / طرز تهیه پیتزا نیویورکی

طرز تهیه پیتزا نیویورکی

fo1306

مواد لازم برای تهیه پیتزا نیویورکی

پیاز متوسط یک عدد

پنیر موزرلا به اندازه نیاز

روغن زیتون به اندازه نیاز

گوشت ریش ریش شده نیم پز دویست گرم

خمیر پیتزا بزرگ یک عدد

خامه یا سرشیر یا خامه یک فنجان

لیمو ترش نیم عدد

فلفل سفید ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه پیتزا نیویورکی

اول فر را با حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت داغ کنید .پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و با روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید.

خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید.پنیر موزرلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری ه کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید.مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

پیتزا نیویورکی نباید خشک باشد برای جلو گیری از خشک شدن بعد از ده دقیقه پخت در فر به آن سر بزنید و وقتی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *