خانه / آشپزی / طرز تهیه پودینگ سیب

طرز تهیه پودینگ سیب

fo1337

مواد لازم برای تهیه پودینگ سیب

تخم مرغ یک عدد بزرگ

پودر زنجبیل یک قاشق چای خوری

پودر دارچین دو قاشق چای خوری

جوش شیرین یک قاشق چای خوری

آرد خود تخمیر صد و هفتاد گرم

سیب یک عدد

کره به اندازه نیاز

شربت قند پنجاه گرم + دو قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای نرم صد گرم

سیب، پوست کنده و خرد شده دویست و پنجاه گرم

طرز تهیه پودینگ سیب

* دمای فر را روی صد و هشتاد درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید .
* سیب‌های خرد شده را همراه با صد میلی لیتر آب روی حرارت دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. سیب‌ها می‌بایست حدود پنج دقیقه درحالی‌که درب ظرف بسته است بپزند تا کاملاً نرم شوند. با یک قاشق چوبی سیب‌ها را به هم بزنید تا له شوند و به شکل پوره دربیایند.
* شکر و ۵۰ گرم شربت قند را به آن اضافه نمایید تا همراه با پوره سیب بجوشند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و در جایی قرار دهید تا خنک شود.
* داخل قالبی را که برای پخت کیک در نظر گرفته‌اید، با کره چرب کنید. دو قاشق غذاخوری از شربت را ته قالب بریزید. یک عدد سیب انتخاب کنید. پوست آن را بکنید. آن را نصف کنید و قسمت هسته آن را جدا نمایید. نیمی از آن را به تکه های یک چهارم برش بزنید و مابقی آن را خرد کنید. تکه های سیب را به آب لیموی تازه آغشته نمایید. سپس برش‌های یک چهارمی سیب را ته قالب، داخل شربت بچینید.
* آرد و جوش شیرین، پودر دارچین و زنجبیل را الک و با هم مخلوط نمایید. سپس نوک قاشق چای‌خوری نمک به آن‌ها بیفزایید.
* یک عدد تخم مرغ را داخل پوره سیب، خوب بزنید، سپس را همراه با باقیمانده سیبی که خرد کرده‌اید، داخل ظرف حاوی آرد بریزید و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند. در این زمان خمیر کمی پف خواهد کرد.
* فوراً خمیر را داخل قالب بریزید. سطح آن را صاف کنید و به مدت چهل دقیقه تا چهل و پنح دقیقه داخل فر بگزارید تا خوب پف کند. چاقویی را در کیک فرو ببرید اگر محتویات کیک هنگام بیرون کشیدن چاقو به آن نچسبد می‌توانید به پخت کیک اطمینان پیدا کنید. اگر سطح کیک خیلی زود تیره رنگ شد می‌توانید تا پایان زمان کامل پخت، سطح آن را با فویل بپوشانید.
* بعد از بیرون آوردن کیک از داخل فر، کمی صبر کنید تا کمی سرد شود بعد کیک را از قالب داخل ظرفی که برای سرو دارید ، برگردانید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *