خانه / آشپزی / طرز تهیه پنکیک پیازچه

طرز تهیه پنکیک پیازچه

fo1146

مواد لازم برای تهیه پنکیک پیازچه

روغن کنجد دو قاشق غذاخوری صد و هشتاد کیلوکالری

تخم مرغ سه عدد سیصد کیلوکالری

آرد گندم شش قاشق غذاخوری صد و شصت کیلوکالری

آرد برنج سه قاشق غذاخوری هشتاد کیلوکالری

پیاز قرمز نصف لیوان پانزده کیلوکالری

کدو سبز یک لیوان بیبست و پنج کیلوکالری

فلفل دلمه‌ای قرمز یک لیوان بیست و پنج کیلوکالری

هویج یک لیوان بیست و پنج کیلوکالری
پیازچه دو لیوان پنچاه کیلوکالری

طرز تهیه پنکیک پیازچه

برای شروع پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی کنید بعد فلفل دلمه‌ای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش بزنید . پیاز را نیز خلالی کنید و همه را با هم قاطی کنید. آردها و نمک را به این مخلوط اضاف کنید . زرده را هم از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت شود . زرده را هم به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را اضافه کنید و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *