خانه / آشپزی / طرز تهیه پلو چینی با ماهی

طرز تهیه پلو چینی با ماهی

fo1272

مواد لازم برای تهیه پلو چینی با ماهی

نمک و فلفل به اندازه نیاز

کره  سی صد گرم

زعفران دم شده چهار قاشق سوپخوری

پیاز داغ یک قاشق سوپخوری

سویا سس دو قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری

پودر سیر یک قاشق چایخوری

کنسرو ذرت یک قوطی

جوانه ماش یک پیمانه

ماهی آب پز شده یک کیلوگرم

قارچ سیصد گرم

برنج سه پیمانه

طرز تهیه پلو چینی با ماهی

برنج را بشویید به همراه صد گرم کره و افزودن نمک و فلفل و شش پیـمانه آب روی اجاق بگذاریدتا به جوش آید .بعد حرارت را ملا یم کنید تا آب برنج کشیده شود بعد حرارت را خاموش کنید. بقیه کره را داخل یک عدد تابه ریخته روی حرارت بگذارید . رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید . پیاز داغ روی آن بریزید، قارچ را نگینی خرد کنید و به پیاز و رب اضافه کنید و کمی تفت دهید. پودر سیر ، سویا سس و ا قاشق زعفران را نیز به مواد قبلی افزوده ، یک چهارم پیمانه هم آب یا آب ماهی ( اگر در دسترس باشد ) اضافه کنید و بعد ماهی آب پز شده را به آن ها بیفزایید.
جـوانه ماش و ذرت را هم که خوب قاطی کرده اید به سـس اضافه نمایید اجاق را خاموش کنید . در یک قابلمه کمی روغن بریزید یک لایه برنج بریزید و یک لایه از سسی که درست  کرده اید، این کار را ادامه دهید تا برنج و سس تمام شود. زعفران را روی آنها بریزید و به مدت چهار دقیقه دم بگذارید

این غذا چینی است اما در بیشتر کشور های اسیایی طرفدار دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *