خانه / آشپزی / طرز تهیه پلو سبزی هندی

طرز تهیه پلو سبزی هندی

roomiran.com_283

مواد لازم برای تهیه پلو سبزی هندی

روغن به اندازه نیاز

 برنج : پمج پیمانه

 نخود فرنگی : یک لیوان

 ادویه مخلوط : یک قاشق مربا خوری

 پودر تخم گشنیز :یک قاشق مربا خوری

 هویج حلقه حلقه شده چهار عدد
گل کلم ریز شده: دو پیمانه
فلفل دلمه باریک خرد شده : دو عدد
قارچ چهار قاچ شده : چهار عدد
پیاز بزرگ خلال شده : یک عدد
سیب زمینی متوسط مکعبی خرد شده یک عدد
سیر رنده شده : یک قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی خرد شده: چهار عدد متوسط
شنبلیله خرد شده : یک قاشق غذا خوری
زرد چوبه یک قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز -از عطاری تهیه کنید- یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه پلو سبزی هندی

کلم و قارچ و هویج و گل سیب زمینی را جدا جدا در روغن تفت میدهیم و آنها را با هم مخلوط کنیم و بگزاریم کنار سیر و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود و گوجه فرنگی های خرد شده را به آن اضاف کنیم.
زیره و پودر گشنیز و شنبلیله تازه و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و نخود فرنگی را به سبزیها اضافه کنیم و تفت میدهیم.مخلوط اولیه را به این مخلوط اضافه کنیم و بعد از چند دقیقه از روی شعله برداریم .برنج را آبگش کنیم و میگذاریم دم بکشد.هنگام سرو غذا مخلوط را لابلای برنج میریزید

این پلو از غذاهای محبوب کشور هند است که در اکثر کشور های دنیا پخته می شود

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *