خانه / آشپزی / طرز تهیه پلوی تند با میگو و مرغ

طرز تهیه پلوی تند با میگو و مرغ

fo914

مواد لازم برای تهیه پلوی تند با میگو و مرغ

نمک و فلفل قرمز به اندازه نیاز

پیاز داغ چهار قاشق غذاخوری

برنج پنج پیمانه

متوسط قارچ دویست و پنجاه گرم

سیب‌زمینی سرخ شده چهار عدد

کره پنجاه گرم

سیر و زعفران سائیده شده نیم قاشق چایخوری

کنسرو ذرت ۱ پیمانه گرد

فلفل چینی قرمز سه عدد

گوجه‌فرنگی فیله شده سه عدد

مرغ یا میگو سیصد گرم

طرز تهیه پلوی تند با میگو و مرغ

اول سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و در کره سرخ کنید بعد پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه نمایید و مواد را با هم کمی تفت دهید.
در مرحلهٔ بعد، گوجه‌فرنگی فیله‌شده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند بگزارید  و زمانی‌که آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه نمایید بعد فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابه‌لای برنج بریزید و آن را دم کنید.
بعد از نیم ساعت، برنج را در سینی بزرگی بکشید و سیب‌زمینی‌های سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که به‌صورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *