خانه / آشپزی / طرز تهیه پاستا با گوشت گوساله

طرز تهیه پاستا با گوشت گوساله

fo762

مواد لازم برای تهیه پاستا با گوشت گوساله

نمك و فلفل             به اندازه نیاز

رب گوجه‌فرنگي           ۱ قاشق غذاخوري

زردچوبه                       ۱ قاشق چايخوري

زيره                          نیم قاشق چايخوري

پيازچه، درشت خرد شده           ۲ شاخه

فلفل قرمز تند، حلقه شده             ۲ عدد

هويج خلالي نازك شده             ۲ عدد

جوانه لوبيا يا گندم           صد و ده گرم

سس سويا                    ۲ قاشق غذاخوري

ماكاروني آبكشي شده           دویست و پنجاه گرم

استيك گوساله نازك خرد شده         نیک کیلو

پياز، ريز خرد شده            ۱ عدد

سير ساطوري شده          ۴ حبه

روغن           ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهیه پاستا با گوشت گوساله

روغن را در تابه حرارت دهيد، سير و پياز را در آن تفت دهيد تا طلايي شوند. زردچوبه، زيره، سس سويا و گوشت را درون تابه بريزيد و هم بزنيد.

در تابه را ببنديد تا گوشت با حرارت كم بپزد. اگر لازم بود كمي آب در آن بريزيد.

وقتي گوشت پخت و به روغن افتاد بقيه مواد را به آن اضافه کنید و هم بزنيد تا كاملا با هم قاطی شوند.

۵ دقيقه بعد غذای شما پخته است و مي‌توانيد آن را سرو نمایید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *