خانه / آشپزی / طرز تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو

طرز تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو

chicken_pasta_salad

مواد لازم برای  تهیه سس آلفردو:
درست كردن سس آلفردو بسیار آسان است و وقت زیادی نمی خواهد . حداكثر زمان پخت آن ده دقیقه می باشد .
مواد لازم:
جعفری تازه  یك چهارم پیمانه (ریز شده)
پنیر پارمزان رنده شده یك پیمانه و نیم
سیر   یك حبه (خرد کرده)
خامه  ۱ پیمانه
كره    یك چهارم پیمانه

طرز تهیه سس آلفردو

كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو

نمك و فلفل   به اندازه نیاز

جعفری         کمی برای تزئین

سینه مرغ     سیصد گرم (پخته و تكه تكه شده)

كره              نصف پیمانه

پاستا           نیم کیلو

طرز تهیه پاستا با مرغ

در یك ظرف آب ۵ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید.
در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نكنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم] همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.
پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كرده‌اید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *