خانه / آشپزی / ساندویچ و پیتزا / طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه همبرگر خانگی

0921869104019145102a

شاید خیلی از شما عزیزان دوست داشته باشید در خانه همبرگر سالم و تازه تهیه کنید ما در مجله اینترنتی آبانک طرز تهیه همبرگر خانگی را به شما آموزش خواهیم داد و امیدواریم که از خوردن همبرگر خانگی لذت ببرید

مواد لازم جهت تهیه همبرگر خانگی

نمک وفلفل به میزان لازم
دنبه (چرخکرده) ۱۰۰گرم
گوشت (چرخکرده) ۴۰۰گرم
آرد سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ ۱عدد
پیاز ۱عدد
سیر ۲حبه
پودر سیر ۲قاشق مرباخوری
پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ابتدا گوشت چرخکرده و دنبه چرخکرده را با هم مخلوط کرده و خیلی خوب ورز دهید تا کاملا یکنواخت شوند.
سیر و پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.
بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید .
برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبدار و در عین حال خوبی دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید.
اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.
گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.سپس آنها را روی ذغال کباب کرده یا درون تابه سرخ کنید.

نکات:
۱)در صورت تمایل به جای دنبه از کره استفاده کنید.
۲)میتوانید از مقداری سبزی معطر هم داخل همبرگز استفاده کنید.
۳) میتوانید همبرگرها را بصورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده کنید.
نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کیک پیتزا

    مایه آماده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی ۳۵ الی ۴۰ ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *