خانه / آشپزی / طرز تهیه نیمروی کنگر

طرز تهیه نیمروی کنگر

03-japan-at-night

 

 

مواد لازم برای تهیه نیمروی کنگر

  • پنیر فتا: نیم پیمانه، خرد شده

 

  • تخم‌مرغ: چهار عدد کامل و سفیده عدد سفیده

 

  • کنگر: چهارصد گرم تا پانصد گرم، خرد شده

 

 

  • گوجه‌فرنگی مینیاتوری: نیم کیلو

 

 

 

  • فلفل دلمه‌ای نارنجی: ۱ عدد، خرد شده

 

 

  • پیازچه: دو عدد، خرد شده

 

 

  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

 

 

  • سیب‌زمینی ریز: چهارصد و پنجاه گرم، چهار تکه شده

 

 

طرز تهیه نیمروی کنگر

تابه را گرم کرده، در یک کاسه متوسط مخصوص مایکروفر سیب‌زمینی‌ها را با یک‌چهارم پیمانه آب ریخته و برای ۸ دقیقه در مایکروفر بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند. آب اضافه را خالی کرده و سیب‌زمینی‌ها را به علاوه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه در یک بشقاب بریزید و ۶ دقیقه سرخش کنید تا قهوه‌ای شود. در یک تابه نچسب، یک قاشق روغن زیتون را یک دقیقه روی حرارت متوسط گرم کرده، پیازچه‌ها و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت دهید و مرتب به هم بزنید تا طلایی شوند. حالا گوجه‌فرنگی‌ها و کنگر را اضافه کنید و ۲ تا ۵ دقیقه دیگر محتویات تابه را بپزید. در این مرحله گوجه‌فرنگی‌ها نرم می‌شوند. تا سبزیجات در تابه می‌پزند، در یک کاسه متوسط تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌ها را با مقدار کمی نمک و فلفل سیاه و نصف پنیر فتا حسابی بزنید. حالا محتویات کاسه را روی سبزیجات داخل تابه ریخته و تابه را کمی تکان دهید تا مواد به صورت یکسان پخش شوند. حالا بقیه پنیر را روی مواد داخل تابه بریزید و ۵-۶ دقیقه بپزید تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را ببندند.

این نیمرو را می توانید با سیب زمینی میل کنید تا غذایی عالی داشته باشید و این دستور غذایی برای چهار نفر می باشد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *