مواد لازم برای تهیه نودل اسفناج
نودل اسفناج : چهار بقچه یا قسمت
ژامبون گوشت یا مرغ : پنج ورق
پنیر پیتزا : یک بسته
خامه : صد گرم
طرز تهیه سس :
خامه و شیر را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. فلفل دلمه ای را خلال و اضافه می کنیم و می گذاریم جوش بخورد.
بعد از سه دقیقه پنیر پیتزا را هم اضافه می کنیم. سریع عمل کرده و هم می زنیم.
حرارت را خاموش و تکه های کالباس را افزوده و مخلوط می کنیم.
سس باید سریع سرو شود.
طرز تهیه نودل اسفناج
کف ظرف نشکن را کمی چرب می کنیم.
یک پیمانه از شیر را می ریزیم و نودل ها را داخل آن می گذاریم.
فلفل و آویشن را روی نودل ها می پاشیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم.
در زمان پخت شیر تبخیر شده و نودل ها باقی می ماند.
تا نودل ها آماده شود سس را حاضر می کنیم.
سس را حاضر می کنیم. نودل ها را به وسیله یک کفگیر به ظرف منتقل می کنیم. ولی باید مراقبت باشید بقچه ها از هم باز نشود.
سس ها را روی نودل های می ریزیم و بقیه شیر را هم روی آن ریخته و سرو می کنیم.