مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج
آب يك پيمانه
گشنيز ساطورشده یک چهارم پيمانه
نمك، زردچوبه و فلفل سياه و آب نارنج به اندازه نیاز
قارچ دویست و پنجاه گرم
گوشت چرخكرده دویست و پنجاه گرم
كره پنجاه گرم
سير ۴ حبه
تخممرغ ۱ عدد
سير سبز ۴ ساقه
پياز داغ نیم پيمانه
اسفناج ۱ و نيم كيلوگرم
طرز تهیه نرگسی اسفناج
اسفناج را خرد کنید با يك پيمانه آب ميپزيم. سيرها را خرد کنیم و به همراه گشنيز ميگذاريم تا بپزد. گوشت چرخكرده را با کمی پياز داغ تفت ميدهيم. نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه ميكنيم و بعد قارچ را با كره تفت ميدهيم. قبل از تفت دادن يك قاشق مرباخوري آبليمو به قارچ اضافه ميكنيم تا تيره نشود.سپس اسفناج آبپز شده را نيز با باقيمانده پيازداغ تفت ميدهيم و به آن گوشت و قارچ را افزوده و مقداري آب نارنج روي آن ميريزيم. با توجه به ذائقه ميتوان تخممرغ را نيز در اين مرحله اضافه كرد.
نرگسی اسفناج از غذاخای خوشمزه شمالی و شهر رشت است ک یک غذای رژیمی بسیار خوشمزه است