خانه / آشپزی / طرز تهیه نرگسی اسفناج

طرز تهیه نرگسی اسفناج

1387351575

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج

آب يك پيمانه

گشنيز ساطورشده یک چهارم پيمانه

نمك، زردچوبه و فلفل سياه و آب نارنج به اندازه نیاز

قارچ دویست و پنجاه گرم

گوشت چرخ‌كرده دویست و پنجاه گرم

كره پنجاه گرم

سير ۴ حبه

تخم‌مرغ ۱ عدد

سير سبز ۴ ساقه

پياز داغ نیم پيمانه
اسفناج ۱ و نيم كيلوگرم

طرز تهیه نرگسی اسفناج

اسفناج را خرد کنید با يك پيمانه آب مي‌‌پزيم. سيرها را خرد کنیم و به همراه گشنيز مي‌‌گذاريم تا بپزد. گوشت چرخ‌كرده را با کمی پياز داغ تفت مي‌‌دهيم. نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه مي‌‌كنيم و بعد قارچ را با كره تفت مي‌‌دهيم. قبل از تفت دادن يك قاشق مرباخوري آب‌ليمو به قارچ‌ اضافه مي‌‌كنيم تا تيره نشود.سپس اسفناج آب‌پز شده را نيز با باقي‌مانده پيازداغ تفت مي‌‌دهيم و به آن گوشت و قارچ را افزوده و مقداري آب نارنج روي آن مي‌‌ريزيم. با توجه به ذائقه مي‌‌توان تخم‌مرغ را نيز در اين مرحله اضافه كرد.

نرگسی اسفناج از غذاخای خوشمزه شمالی و شهر رشت است ک یک غذای رژیمی بسیار خوشمزه است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *