خانه / آشپزی / طرز تهیه نان گردویی پنیری

طرز تهیه نان گردویی پنیری

92483044774956173948-213x300

مواد لازم برای تهیه نان گردویی پنیری

 گردو : به اندازه نیاز

بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

آرد : صد و هشتاد گرم

نمک و فلفل : اندکی

تخم مرغ : یک عدد

پنیر خامه ای : شصت گرم
کره نرم : شصت گرم

طرز تهیه نان گردویی پنیری

اول دمای فر را روی دمای صدوهشتاد درجه سانتی گراد یا سیصد و شصت درجه فارنهایت گرم نمایید .
کره و پنیر و تخم مرغ را کمی با همزن بزنید تا یکنواخت شود.
نمک و فلفل را نیز در این مرحله اضاف کنید .

آرد و بکینگ پودر را با هم در مایه گفته شده ، الک نمایید و خمیر صاف و یکدستی بدرست کنید  (توجه کنید زیاد ورز ندهید).

از خمیر به اندازه گردو بردارید و خمیر را به صورت یک نوار بلند باز کنید ، از یک سمت یک تکه گردو سر نوار بچسبانید و به صورت حلزونی بپیچانید.

برای مدل گیس دو نوار هم اندازه درست کنید و به صورت ضربدری بپیچانید و سطح آن را مغز گردو بچسبانید.

نان ها را در سینی فر قرار دهید و به مدت بیست دقیقه در فر بگزارید تا شیرینی شما پخته شود نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *