خانه / آشپزی / طرز تهیه نان و توپک پنیری

طرز تهیه نان و توپک پنیری

134385

مواد لازم برای تهیه نان و توپک پنیری

خمیر آماده نان و کنجد : به اندازه نیاز
گردو ، پسته و بادام آسیاب‌شده : به اندازه نیاز
سبزی معطر خردشده : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

 پنیر سفید فتا : صد گرم

پنیر خامه‌ ای : صد گرم

طرز تهیه نان و توپک پنیری
برای درست کردن پیاله‌ها از نان، به اندازه ۱ نارنگی از خمیر بردارید و دور تا دور قالب بچسبانید تا شكل قالب دیست شود .
بعد در فر صد و هشتاد درجه سانتی‌گراد به مدت نود دقیقه بگزارید .
پنیرها را با هم مخلوط کنید و با چنگال له کنید و سبزی را هم  اضافه نمایید .
دست را با روغن چرب کنید از پنیر به اندازه گردو بردارید و در دست به شكل توپ درست کنید بعد در مغزهای آسیاب‌شده بغلتانید.
نان شما آماده شده است نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *