خانه / آشپزی / طرز تهیه نان بادام زمینی

طرز تهیه نان بادام زمینی

fo819

مواد لازم برای تهیه نان بادام زمینی

كنجد و خرفه به اندازه نیاز

بادام‌زميني آسياب‌شده و آب به اندازه نیاز

نمك و شکر از هر کدام ۱ قاشق مرباخوري

كره گياهي (مارگارين) ۱ قاشق سوپخوري

تخم‌مرغ و زرده آن از هر کدام ۱ عدد

شير و روغن از هر کدام نیم پيمانه

مايه خمير ده گرم

آرد ۳ و نيم پيمانه

طرز تهیه نان بادام زمینی

آشپزی-آرد، مايه خمير، نمك و شكر را با هم قاطی کنید وسط آن را گود كنيد بعد شير، روغن و تخم‌مرغ را بريزيد و آرام‌آرام آرد را با آن مخلوط کنید و آب به آن اضافه نمایید تا خمير یکنواختی درست شود و به دست نچسبد. از خمير چند چونه درست کنید  و هر كدام را با وردنه به صورت دايره باز كنيد روي خمير را با مارگارين كه در محيط نرم شده چرب کنید و پودر بادام‌زميني را روي آن بپاشيد و آن را به صورت نازك رول كنيد و دور خودش مثل گل بپيچيد و روي آنها زرده ماليده، كنجد و خرفه بپاشيد و داخل سيني فر چرب شده قرار داده و ربع ساعت  به آن استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود.

بعد در فر گرم شده با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه سانتي‌گراد به مدت نیم ساعت بگزارید  تا حدي كه روي نان‌ها طلايي شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *