مواد لازم برای تهیه نان بادام زمینی
كنجد و خرفه به اندازه نیاز
بادامزميني آسيابشده و آب به اندازه نیاز
نمك و شکر از هر کدام ۱ قاشق مرباخوري
كره گياهي (مارگارين) ۱ قاشق سوپخوري
تخممرغ و زرده آن از هر کدام ۱ عدد
شير و روغن از هر کدام نیم پيمانه
مايه خمير ده گرم
آرد ۳ و نيم پيمانه
طرز تهیه نان بادام زمینی
آشپزی-آرد، مايه خمير، نمك و شكر را با هم قاطی کنید وسط آن را گود كنيد بعد شير، روغن و تخممرغ را بريزيد و آرامآرام آرد را با آن مخلوط کنید و آب به آن اضافه نمایید تا خمير یکنواختی درست شود و به دست نچسبد. از خمير چند چونه درست کنید و هر كدام را با وردنه به صورت دايره باز كنيد روي خمير را با مارگارين كه در محيط نرم شده چرب کنید و پودر بادامزميني را روي آن بپاشيد و آن را به صورت نازك رول كنيد و دور خودش مثل گل بپيچيد و روي آنها زرده ماليده، كنجد و خرفه بپاشيد و داخل سيني فر چرب شده قرار داده و ربع ساعت به آن استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود.
بعد در فر گرم شده با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه سانتيگراد به مدت نیم ساعت بگزارید تا حدي كه روي نانها طلايي شود.