مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی
تخممرغ ۳ عدد
نمك ۱ قاشق چايخوري
فلفل سياه نیم قاشق چايخوري
گوجه فرنگي ۲ عدد
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق سوپخوري
روغنمايع صد و پنجاه گرم
مغز گردو سی گرم
نعنا خشك ده گرم
سيرتازه بیست گرم
پياز متوسط ۱ عدد
بادمجان قلمي ششصد گرم
طرز تهیه میرزا قاسمی
بادنجانها را پوست كنده و مقداري نمك ميزنيم و با روغن سرخ ميكنيم مغز گردو را له كرده و با بادنجانهاي سرخ شده ميكوبيم نمك، فلفل و سير رنده شده را به آنها اضافه كرده و روي حرارت كم قرار داده و مواد را هم خوب مخلوط مي كنيم كل مواد را بدون روغن هم ميزنيم تا روغن اضافه را پس بدهد وقتي خوب مواد جا افتاد گوجهها را پوست ميكنيم و به تكههاي كوچك خرد و به مواد اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا بپزد. بعد از پخت كامل گوجهها، تخممرغها را يكييكي داخل مواد ميشكنيم و خوب هم ميزنيم تا از تخممرغ چيزي معلوم نشود و بپزد وقتي آماده شد نعنا خشك را با يك قاشق روغن سرخ كرده و روي ميرزاقاسمي را تزئين ميكنيم.