خانه / آشپزی / انواع کیک و شیرینی / طرز تهیه مسقطی

طرز تهیه مسقطی

89

اگر از قدیمی‌های خانواده بپرسید که در آن سال‌های قدیم، شیرینی‌های مصرفی و مورد علاقه‌شان در ماه رمضان چه بوده است، به طور قطع تعدادی شیرینی را نام خواهند برد که مسقطی نیز از جمله آنهاست.

این شیرینی در شهرهای جنوبی کشور – به خصوص شیراز و کرمان– بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نشاسته ۲۰۰ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۱.۵ لیتر
گلاب ۰.۵ فنجان
روغن ۱۰۰ گرم
هل ۵۰ گرم

 

مسقطی

طرز تهیه :
نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید بعد شکر و گلاب را اضافه میکنیم و دانه های هل را را میشوئیم و داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میکنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود , باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شود ، بطوریکه خط قاشق روی مایه محو نشود ، بعد در دیس میریزیم و بعد از سرد شدن بصورت لوزی می بریم و ممکن است در این مایه ۱۰۰ گرم خلال بادام بود داده بریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای ۴ تا ۶ نفر کافیست

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44749_396-400x330

چطور کیک چای و دارچین درست کنیم

    کیک چای و دارچین بافتی بسیار نرم و سبک و عطر و طعم ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *