خانه / آشپزی / طرز تهیه مرغ تنوری

طرز تهیه مرغ تنوری

fo280

مرغ را به شیوه های گونا گون می توان پخت و طعم دار کرد در این جا به آموزش پخت مرغ – پخت مرغ به شیوه تنوری را بیان می کنیم .

برای تنوری كردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم كنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.

 

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه به‌علاوه ۶۰- ۳۰ دقیقه زمان خواباندن آن
زمان پخت: ۳۰ دقیقه

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

 

ماست كم چرب صد و پنجاه گرم
سیر دو حبه، كوبیده شود
زیره سبز ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱ چهارم قاشق چای‌خوری
رنگ خوراكی قرمز ۲ قطره
سینه مرغ چهار عدد

 

 

برای سس نعنا:

 

نعنای كاملا خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۱ حبه كوچك
خیار كوچك ۱ عدد، به صورت مكعبی و ریز خرد شود
ماست كم چرب صد و پنجاه گرم
لیمو ترش تازه ۱عدد
نمك و فلفل به اندازه نیاز
روغن مقداری

 

 

طرز تهیه:

• درون یك كاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، ‌زردچوبه، رنگ خوراكی و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.

• سینه‌های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت ۶۰- ۳۰ دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یك بار آن‌ها را برگردانید.

 

برای تهیه سس:

نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط كن خوب با هم مخلوط كنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و كمی دیگر آن‌ها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، ‌درون یخچال قرار دهید.

• سینه‌های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.

• مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵ – ۳۰ دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب كنید.

• مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل كنید.

 

با آموزش های دیگر پخت مرغ ما را در این سایت همراهی کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *