خانه / آشپزی / ترشی و مربا / مربای گریپ فروت

مربای گریپ فروت

grapefruit.

گریپ‌فروت (انگلیسی: grapefruit) میوه‌ای از خانواده مرکبات با پوست زردرنگ و مزه ترش مایل به تلخی است. گریپ‌فروت احتمالاً از پیوند پرتقال و دارابی به دست آمده است.نوع سرخ و صورتی آن آنتی‌اکسیدان مفیدی به نام لیکوپن در خود دارند. کاهش کلسترول، کمک به متابولیسم بدن برای سوزاندن چربی‌های اضافی، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و اثر بازدارنده در سرطان پروستات و روده بزرگ با توجه به خصوصیات آنتی‌اکسیدانی قوی و همین‌طور وجود فلاونوئیدی به نام نارژینین، از دیگر خواص این میوه است. گریپ فروت را براساس رنگ گوشت آن به سه دسته سفید، صورتی و سرخ تقسیم می‌کنند.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه مربای این میوه بسیار مفیدرا برای شما عزیزان آموزش میدهیم.

مواد لازم
شكر ۱ كيلو و گريپ فوروت ۱ كيلو

طرز تهیه
سعي كنيد گريپ فوروت پوستش سالم و بدون لك باشد و هر گريپ فوروت را به چهار قسمت تقسيم مي كنيد بعد از جدا كردن پوست گريپ فوروت به سليقه هر شخص قالب بزنيد و چون پوست گريپ فوروت تلخ مي باشد جهت گرفتن تلخي آن را بايد روي پوست را با رنده آشپزخانه شماره ۲ رنده كنيم تا جائي كه به سفيد لايه داخلي برسد. بعداً به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد خيس نگه مي داريم و بعداً تقريباً به تعداد ۳ يا ۵ بار تلخي آن را با جوشاندن ملايم آن را مي گيريم. بعداً شهد شكر كه ۲ پيمانه آب و يك پيمانه شكر آماده مي كنيم و سپس گريپ فوروت تلخي گرفته و آب آن را كلاً بگيريد بعداً در شهد مي ريزيد و به مدت ۲۰ دقيقه قوام بيايد و در آخر كار يك دو قطره از آب گريپ فوروت به آن اضافه كنيد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

a0674712242014102a

روش درست کردن ترشی خیارشور شکم پر

روش درست کردن ترشی خیارشور شکم پر   اگر دوست دارید در خانه انواع ترشی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *