خانه / آشپزی / طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به

523937_8eatWmZXبه از جمله میوه هایی است که خواص بسیار زیادی دارد و حتی از دانه آن نیز میتوان در درمان سرماخوردگی استفاده کرد ولی بیشترین غذایی که از به ،به گوشمان خورده مربای به است که طرز تهیه آن را در ادامه مطلب زیر میبینید.

روش تهیه و دستور پختن مربا به ؛

مواد لازم :

به : ۱ کیلوگرم
شکر : ۱ کیلوگرم
آب : به مقدار لازم
آب لیمو : ۱ قاشق چایخوری
هِل : به میزان کم

طرز تهیه :

ابتدا به ها را ۴ قاچ کرده، قسمت سفت وسط آن را به همراه تخم ها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود میتوانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.) به ها را به تکه های کوچک خرد کرده و داخل قابلمه میریزیم (برای خوشرنگ شدن بهتر است از قابلمه مسی استفاده شود)، آب را به اندازه ای که روی به ها را بگیرد اضافه میکنیم و تقریبا ۲۰ دقیقه میجوشانیم تا به ها کمی نرم شوند. سپس شکر و هل را اضافه کرده و درب قابلمه را میگذاریم (اگر میخواهید رنگ مربا قرمز باشد آن را دم بیاندازید) و با شعله کم حدوداً ۳ الی ۴ ساعت زمان پخت درنظر میگیریم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند. اکنون آبلیمو را اضافه کرده و اجازه میدهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود ۵ دقیقه). سپس شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا مربا خنک شود.

روشی دیگر برای تهیه مربا به :

در این روش پس از خرد کردن به ها، روی آن شکر پاشیده و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا آب بیاندازد و دیگر نیازی به اضافه کردن آب نیست. بقیه مراحل مثل قبل میباشد.

نکات:

  • اگر نمیخواهید به ها نرم شود از همان ابتدا شکر را روی به میپاشیم، آب را اضافه و روی شعله قرار میدهیم.
  • میزان خرد شدن “به” سلیقه ای است. برخی “به” را رنده میکنند.
  • توجه داشته باشید که در هنگام پخت، شعله گاز باید کم باشد و درب ظرف را بگذارید تا مربای خوشرنگی داشته باشید.
  • درصورتیکه رنگ مربا کاملا قرمز شد اما شهد آن رقیق بود، درب ظرف را برداشته، شعله را کمی بیشتر میکنیم تا شهد قوام یابد.
  • برای آنکه بدانید شهد قوام یافته یا نه: یک قطره از آن را داخل آب سرد بریزید، اگر تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد یعنی شهد قوام دارد.
  • بجای آبلیمو از جوهر لیمو هم میتوانید استفاده کنید.
  • برخی معتقدند دارچین هارمونی بیشتری با طعم “به” دارد و بجای آبلیمو از چوب دارچین استفاده میکنند. توجه داشته باشید که از پودر دارچین استفاده نکنید زیرا رنگ مربا را تیره میکند.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *