خانه / آشپزی / طرز تهیه ماهی لیمویی

طرز تهیه ماهی لیمویی

fo760

مواد لازم برای تهیه ماهی لیمویی

آبلیمو                                 ۱ قاشق غذاخوری

روغن                                 به اندازه نیاز

پوست لیموترش رنده شده                        ۱ قاشق مرباخوری

کره آب شده                           ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                          به اندازه نیاز

گشنیز تازه خرد شده                        ۱ چهارم فنجان

ماهی شیر یا قزل‌آلا به قطر ۲ سانت         ششصد گرم

طرز تهیه ماهی لیمویی

ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بزنید . چهار تا پنج دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ده تا پانزده سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا بپزد و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، غذا پخته است . گشنیز را با کره ذوب شده،‌ پوست لیمو و آبلیمو قاطی نمایید ، روی ماهی بریزید و سرو کنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *