خانه / آشپزی / طرز تهیه ماهی اندونزی

طرز تهیه ماهی اندونزی

31183108218171180821171172031061242359366227

مواد لازم برای تهیه تهیه ماهی اندونزی

– شیر نارگیل صد سیسی

– پوره سیب زمینی دو پیمانه

– پنیر پارمیزان صد و پنجاه گرم

– سرکه سیب دو قاشق غذاخوری

– پیازچه چهار ساقه

– سیر ۲ حبه – فلفل قرمز ( چیلی ) یک عدد

– نمک یک قاشق چایخوری

– شکر یک قاشق غذاخوری

– سس سویا دو قاشق غذاخوری

– سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

– روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

– نارگیل تازه چهار قاشق غذاخوری

– زنجبیل تازه یک قاشق غذاخوری
– ماهی دو عدد

طرز تهیه ماهی اندونزی

ماهی را تمیز کنید درون شکم آنرا خالی می کنیم و بعد از آنکه خوب شسته شد می گذ اریم تا آب آن برود با دستمال خشک می کنیم . بعد همه  مواد( زنجبیل تازه ، نارگیل ، سس سویا ، شکر ، روغن زیتون ، سس گوجه فرنگی ، ن ک ، سیر ، فلفل قرمز وپیازچه ) را با هم میکسر کنید سس مخصوص را آماده کنید و داخل شکم ماهی بمالید بعد با پوره سیب زمینی پر کنید داخل ظرف بگزارید در فر با دمای سیصد و پنجاه درجه بمدت نیم ساعت بپزد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *