مواد لازم برای تهیه تهیه ماهی اندونزی
– شیر نارگیل صد سیسی
– پوره سیب زمینی دو پیمانه
– پنیر پارمیزان صد و پنجاه گرم
– سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
– پیازچه چهار ساقه
– سیر ۲ حبه – فلفل قرمز ( چیلی ) یک عدد
– نمک یک قاشق چایخوری
– شکر یک قاشق غذاخوری
– سس سویا دو قاشق غذاخوری
– سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
– روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
– نارگیل تازه چهار قاشق غذاخوری
– زنجبیل تازه یک قاشق غذاخوری
– ماهی دو عدد
طرز تهیه ماهی اندونزی
ماهی را تمیز کنید درون شکم آنرا خالی می کنیم و بعد از آنکه خوب شسته شد می گذ اریم تا آب آن برود با دستمال خشک می کنیم . بعد همه مواد( زنجبیل تازه ، نارگیل ، سس سویا ، شکر ، روغن زیتون ، سس گوجه فرنگی ، ن ک ، سیر ، فلفل قرمز وپیازچه ) را با هم میکسر کنید سس مخصوص را آماده کنید و داخل شکم ماهی بمالید بعد با پوره سیب زمینی پر کنید داخل ظرف بگزارید در فر با دمای سیصد و پنجاه درجه بمدت نیم ساعت بپزد.