با توجه به هشدار ایجاد مسمومیت درباره خوراکی های رنگی در این جا می خواهیم بیان کنیم روش طرز تهیه مارشمالو پف در ادامه مطلب .
طرز تهیه مارشمالو پف ، مواد لازم :
آب: ۱۲۵ گرم
شكر: ۱۶۰ گرم
پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
گلوكز : ۱۲۵ گرم
آب سرد برای ژلاتین : ۶۰ گرم
طرز تهیه مارشمالو پف
ابتدا ۱۲۵ گرم آب را با شكر روی حرارت می گذاریم و یك قاشق درجهدار دیجیتالی داخل آن قرار میدهیم تا دمای مخلوط پس از جوشیدن به ۱۱۰ درجه سانتیگراد برسد.
در این فاصله ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب میگذاریم، گلوكز را نیز به مواد اضافه میكنیم و اجازه میدهیم تا مواد ذوب و شفاف شوند.
سپس مایه را كاملا داغ داخل كاسه همزن ریخته وانیل را اضافه كرده و شروع به همزدن می كنیم تا كمی پف كند.
در این مرحله شربت قوام آمده را آرام آرام اضافه می كنیم و به همزن ادامه میدهیم تا مارشمالو، سفید، پفكی و فومی شكل شود، داخل قالب یا سینی كاغذ روغنی پهن كرده و مواد را به سرعت در آن پهن میكنیم.
حال آن را ۴ تا ۵ ساعت در یخچال میگذاریم سپس برش داده و در نارگیل یا پودر شكر میغلتانیم.
من برای تزیین از شكلات تلخ ذوب شده و شیرین گندمك استفاده كردهام.