خانه / آشپزی / طرز تهیه مارشمالو پف

طرز تهیه مارشمالو پف

3mat3ogcxi5k3jqnm4w

 

با توجه به هشدار ایجاد مسمومیت درباره خوراکی های رنگی در این جا می خواهیم بیان کنیم روش طرز تهیه مارشمالو پف در ادامه مطلب .

طرز تهیه مارشمالو پف ، مواد لازم :
آب: ۱۲۵ گرم
شكر:  ۱۶۰ گرم
پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری
وانیل :  ۱/۲ قاشق چایخوری
گلوكز :  ۱۲۵ گرم
آب سرد برای ژلاتین : ۶۰ گرم

 

طرز تهیه مارشمالو پف
ابتدا ۱۲۵ گرم آب را با شكر روی حرارت می گذاریم و یك قاشق درجه‌دار دیجیتالی داخل آن قرار می‌دهیم تا دمای مخلوط پس از جوشیدن به ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد برسد.
در این فاصله ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب می‌گذاریم، گلوكز را نیز به مواد اضافه می‌كنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد ذوب و شفاف شوند.

سپس مایه را كاملا داغ داخل كاسه همزن ریخته وانیل را اضافه كرده و شروع به هم‌زدن می كنیم تا كمی پف كند.
در این مرحله شربت قوام آمده را آرام آرام اضافه می كنیم و به همزن ادامه می‌دهیم تا مارشمالو، سفید، پفكی و فومی شكل شود، داخل قالب یا سینی كاغذ روغنی پهن كرده و مواد را به سرعت در آن پهن می‌كنیم.
حال آن را ۴ تا ۵ ساعت در یخچال می‌گذاریم سپس برش داده و در نارگیل یا پودر شكر می‌غلتانیم.
من برای تزیین از شكلات تلخ ذوب شده و شیرین گندمك استفاده كرده‌ام.

3mat3ogcxi5k3jqnm4w

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *