مواد لازم ميانی :
نمك و فلفل به به اندازه نیاز
كره ۱ قاشق غذاخوري
پنير سفيد پنجاه گرم
پياز ۱ عدد
اسفناج نیم کیلو
مواد لازم برای تهیه لقمه اسفناج
نمك و فلفل و آرد سفید به اندازه نیاز
بيكينگ پودر یک چهارم قاشق چايخوري
تخممرغ ۱ عدد
سركه ۱ قاشق غذاخوري
ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام يك پيمانه
پياز را خرد کنیم و با كره تفت دهیم تا نرم شود. اسفناجهاي خردشده را اضافه کنیم و تفت دهیم . نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداریم و پنير خردشده را به آن اضافه کنیم و مخلوط کنیم . در ظرف ديگري سفيده تخممرغ، آرد ذرت، بيكينگپودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را بریزیم و با هم مخلوط کنیم و آرد سفيد را تا وقتی كه خمير يكدستي شود و به دست نچسبد اضافه کنیم . خمير را كمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يك گردو برداریم و در كف دست باز کنیم و از مايه اسفناج كمي در آن بگزاریم ، خمير را جمع کنیم و در سيني فر چرب شده بگزاریم . روي آنها زرده تخممرغ زده و در فري كه از قبل با دماي دویست درجه سانتيگراد گرم شده به مدت نیم ساعت بگزاریم تا روي آنها طلايي شود.