خانه / آشپزی / طرز تهیه لقمه اسفناج

طرز تهیه لقمه اسفناج

fo881

مواد لازم ميانی :

نمك و فلفل به به اندازه نیاز

كره ۱ قاشق غذاخوري

پنير سفيد پنجاه گرم

پياز ۱ عدد

اسفناج نیم کیلو

مواد لازم برای تهیه لقمه اسفناج

نمك و فلفل و آرد سفید به اندازه نیاز

بيكينگ‌ پودر یک چهارم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ ۱ عدد

سركه ۱ قاشق غذاخوري

ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام يك پيمانه

پياز را خرد کنیم و با كره تفت دهیم تا نرم شود. اسفناج‌هاي خردشده را اضافه کنیم و تفت دهیم . نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداریم و پنير خردشده را به آن اضافه کنیم و مخلوط کنیم . در ظرف ديگري سفيده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بيكينگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را بریزیم و با هم مخلوط کنیم و آرد سفيد را تا وقتی كه خمير يك‌دستي شود و به دست نچسبد اضافه کنیم . خمير را كمي ورز دهيد.  بعد از آن به اندازه يك گردو برداریم و در كف دست باز کنیم و از مايه اسفناج  كمي در آن بگزاریم ، خمير را جمع کنیم و در سيني فر چرب شده بگزاریم . روي آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فري كه از قبل با دماي دویست درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت نیم ساعت بگزاریم  تا روي آنها طلايي شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *