خانه / آشپزی / طرز تهیه لازانیا لقمه ای

طرز تهیه لازانیا لقمه ای

fo356

مواد لازم برای تهیه لازانیا لقمه ای

    مایه ماکارونی به اندازه نفرات

    پنیر پیتزا و سس سفید   به اندازه نیاز

  لازانیا   ۱ بسته

طرز تهیه لازانیا لقمه ای

لازانیا را مثل ماکارونی با آب و نمک در روغن بجوشانید و در ظرف می‌‌ریزیم، هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می‌کنیم، بعد ظرف پیرکس را چرب کنید و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می‌‌کنیم و در ظرف می‌‌چینیم وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می‌‌پاشیم و در فری که از قبل با درجه د و هفتاد و پنج سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت چهل و پنج دقیقه قرار می‌دهیم کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا آماده است. در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کنید و سرو می‌‌کنیم.

لازانیا یک غذای ایتالیایی پرطرفدار است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *