خانه / آشپزی / طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل

طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل

Untitled-3

مواد لازم برای تهیه لازانیا با کدو تنبل

سه چهارم فنجان پنیر پارمیسان (ایتالیایی)

یک فنجان پنیر مازارلای ایتالیایی (پنیر سفید سفت) ؛ بریده شده

یک فنجان پنیر کم چرب ریکوتا (ایتالیایی)

نه عدد پاستای خام

فلفل کوبیده شده

یک برگ خشک شده نعناع

یک قاشق چایی خوری

نصف  فنجان خامه

یک قوطی کدو کنسرو شده

دو قاشق چایی خوری روغن زیتون

نصف  قاشق چایی خوری نمک

۱ عدد پیاز کوچک ، خرد شده
پانصد و پنجاه گرم قارچ تازه و خرد شده

طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل

در یک قابلمه کوچک قارچ ، پیاز و یک چهارم نمک را با روغن مخلوط کنید و بگذارید تا سرخ شوند؛ حالا این مایع را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،‌فلفل ، برگ نعنا و باقیمانده نمک را مخلوط کنید.

۲/۱ فنجان سس کدو را ته ماهیتابه پخش کنید. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روی پاستا بریزید. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنید. سپس ۲/۱ فنجان از پنیر ریکوتا ،‌۲/۱ فنجان پنیر مازارلا و ۴/۱ فنجان پنیر پارمیسان را اضافه کنید. دوباره سس کدو و پاستا را روی مخلوط تان بریزید. آنقدر این کارتان را ادامه دهید تا ظرف تان پر شود.

ظرف را با یک ورق آلومینیوم بپوشانید و در درجه حرارت سیصد و هفتاد و پنج درجه بمدت چهل و پنج دقیقه بگذارید تا بپزد.بعد از چهل و پنج دقیقه ظرف را بیرون بیاورید پنیر پارمیسان را روی آن رنده کنید و پخش کنید. دوباره ظرف را به مدت ده تا پانزده  دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب شوند. حالا ظرف را بیرون بیاورید و قبل از بریدن بگذارید ۱۰ دقیقه ای بماند تا سرد شود تا بتوانید براحتی آن را برش بدهید.

لازانیا یک غذای ایتالیایی است که در تمام دنیا طرفدار دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *