خانه / آشپزی / طرز تهیه قطاب خانگی

طرز تهیه قطاب خانگی

3oKZEkTvdW

مواد لازم برای خمیر قطاب

روغن مایع                         ۱ لیوان برای سرخ کردن قطابها

پودرقند یا شکر                  به اندازه نیاز

آرد                                 به اندازه نیاز
بیکینگ پودر                       به اندازه سر قاشق چایخوری (خیلی کم)
شیر                                  ۲ قاشق غذاخوری
ماست                                ۱ فنجان سر خالی

روغن جامد                          ۱ فنجان

 

مواد لازم برای وسط قطاب

 به اندازه ی ۲۰۰ گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده  یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و  برای راحتی کار  با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی روغن ، ماست ودو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.

برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.اگر کار با وردنه برایتان سخت است می توانید خمیرها را به شکل گلوله های هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنید ومواد را وسط آنها ریخته و بپیچید و بعد از آماده شدن، همه ی آنها را داخل ظرفی گود که پر از روغن باشد بگزارید  سرخ کنید و بعد از بیرون آوردن آنها از داخل روغن داخل صافی بگزارید  تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد داخل پودر قند یا شکر غلط دهید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *