خانه / آشپزی / طرز تهیه قرمزه نخودچی

طرز تهیه قرمزه نخودچی

طرز تهیه قرمزه نخودچی
طرز تهیه قرمزه نخودچی

مواد لازم برای تهیه قرمزه نخودچی

پیاز متوسط رنده شده                                                      ۱ عدد

پیاز متوسط خرد شده                                                      ۱ عدد

آب                                                                              ۵ پیمانه

رب گوجه فرنگی                                                            ۱قاشق غذاخوری

نعناع خشک                                                                 ۲ قاشق مربا خوری

زردچوبه                                                                        ۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل                                                                  به مقدار لازم

آرد نخودچی                                                                  ۱ پیمانه

گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی                            ۱۳۰ گرم

طرز تهیه قرمزه نخودچی

مرحله ۱ – در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و ۱ قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله ۲ – ۱ پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.

مرحله ۳ – از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.

مرحله ۴ – در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.

مرحله ۵ – قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت ۲ دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند. قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.

نکات

در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.

گوشت چرخ زده باید بدون چربی باشد که باعث وا رفتن قرمزه ها نشود

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *