خانه / آشپزی / طرز تهیه فیله ماهی سرخ شده با گردو و پیاز

طرز تهیه فیله ماهی سرخ شده با گردو و پیاز

f61001f5bd543d885e9f9ac1384d46ca

مواد لازم برای تهیه فیله ماهی سرخ شده با گردو و پیاز

مواد لازم برای چهار نفر

حعفری برای تزیین کردن

نمک و فلفل: به اندازه نیاز

لیموترش: یک عدد، حلقه ای شده

گردو برای تزیین کردن

فیله ماهی: چهار عدد

گردو: نیم پیمانه، خرد کرده

روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
پیاز: سه عدد، خلالی خرد کرده

طرز تهیه فیله ماهی سرخ شده با گردو و پیاز

مرحله اول – پیاز را در دو قاشق از روغن تفت دهید تا طلایی شود بعد گردو را اضاف کنید و برای ده دقیقه با شعله ملایم تفت دهید.

مرحله دوم – فیله ماهی را در مابقی روغن تفت دهید تا دو سمت آن سرخ شود، نمک و فلفل را به آن بیافزایید.

مرحله سوم – فیله های سرخ شده را در وسط ظرف مورد نظر چیده و مخلوط پیاز و گردو را دور آن قرار دهید. با لیمو و جعفری روی ماهی را تزیین و سرو نمایید.

تغییرات

فیله ماهی با کشمش و پیازچه

می توانید مثل دستور اصلی غدا را درست کنید اما بجای گردو و پیاز از  پیازچه و کشمش استفاده کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *