مواد لازم برای تهیه فیله ماهی با اسفناج
سرکه : ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه : ۱ چهارم قاشق چایخوری
نمک : ۱ چهارم قاشق چایخوری
فیله ماهی با ضخامت حدود سه سانتی متر : چهارصد و پنجاه گرم
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
پودر ژله قرمز رنگ :۱ چهارم پیمانه
روغن مایع : سه قاشق سوپخوری
پیاز متوسط : ۱ عدد
اسفناج خرد شده : چهار پیمانه
طرز تهیه فیله ماهی با اسفناج
اسفناج های خرد شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید .
پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید ، ورقه ورقه برش بزنید ، داخل ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن بریزید و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید
یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کنید کمی هم بزنید .
فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش دهید به مخلوط اضافه کنید .
آنها را به مدت ۱ دقیقه دیگر بپزید.
ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه نمایید .
روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید .
فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید .
همان ماهیتابه را تمیز کنید و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را داخل آن بریزید تا گرم شود . بعد فیله های ماهی را به مدت ۲ دقیقه در آن سرخ کنید .
حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت پنج دقیقه دیگر بپزید .
فیله ها را در آخر در ظرف مخصوص سرو بگزارید ، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند .
بقیه پودر ژله را داخل ماهیتابه بریزید ، آن را ححرارت دهید ، بعد این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید .
مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه قاطی کنید ، اطراف فیله ها را با آن تزئین نمایید .