خانه / آشپزی / طرز تهیه فیله ماهی با اسفناج

طرز تهیه فیله ماهی با اسفناج

hair-conditions-salemzi-12

مواد لازم برای تهیه فیله ماهی با اسفناج

سرکه : ۱ قاشق سوپخوری

فلفل سیاه : ۱ چهارم قاشق چایخوری

نمک : ۱ چهارم قاشق چایخوری

فیله ماهی با ضخامت حدود سه سانتی متر : چهارصد و پنجاه گرم

فلفل دلمه ای : ۱ عدد

پودر ژله قرمز رنگ :۱ چهارم پیمانه

روغن مایع : سه قاشق سوپخوری

پیاز متوسط : ۱ عدد

اسفناج خرد شده : چهار پیمانه

طرز تهیه فیله ماهی با اسفناج

اسفناج های خرد شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید .
پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید ، ورقه ورقه برش بزنید ، داخل ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن بریزید و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید
یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کنید کمی هم بزنید .
فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش دهید به مخلوط اضافه کنید .
آنها را به مدت ۱ دقیقه دیگر بپزید.
ماهیتابه را از روی اجاق بردارید  و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه نمایید .
روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید .
فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید .
همان ماهیتابه را تمیز کنید و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را داخل آن بریزید تا گرم شود . بعد فیله های ماهی را به مدت ۲ دقیقه در آن سرخ کنید .
حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت پنج دقیقه دیگر بپزید .
فیله ها را در آخر در ظرف مخصوص سرو بگزارید ، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند .
بقیه پودر ژله را داخل ماهیتابه بریزید ، آن را ححرارت دهید ، بعد این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید .
مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه قاطی کنید  ، اطراف فیله ها را با آن تزئین نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *