خانه / آشپزی / ساندویچ و پیتزا / طرز تهیه فلافل خوزستانی

طرز تهیه فلافل خوزستانی

076242821219145102a

فلافل یک فست فود بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در خوزستان طرفدار بیشتری دارد و تمام نقاط شهر اهواز فلافل فروشان زیادی را میبینید امروز در سایت آبانک طرز تهیه فلافل خوزستانی را به شما آموزش خواهیم داد

مواد لازم

نمک به میزان لازم
بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
جعفری (ساطوری شده) ۲قاشق سوپخوری
عدس ۱چهارم پیمانه
نخود ۱پیمانه
سیر ۲حبه
روغن ۱پیمانه
سیب زمینی (بزرگ) ۱عدد
تخم مرغ ۲عدد
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:ابتدا نخود و عدس شسته شده را داخل آبکش ریخته و آنها را دو بار چرخ می‌کنیم. هنگام چرخ کردن در بار دوم سیر، سیب‌زمینی، نمک، فلفل و بیکینگ‌پودر را به آن می‌افزاییم. سپس به همراه تخم‌مرغ این مواد را به شکل خمیر در می‌آوریم. بعد مواد را دو تا سه ساعت در یخچال گذاشته سپس خمیر را از یخچال خارج کرده به خوبی ورز میدهیم و گلوله‌های کوچکی از آن درست می‌کنیم و در تابه با روغن داغ سرخ می‌نماییم. توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن فلافل‌ها کوتاه‌تر می‌شود.نکات:

۱)فلافل انواع گوناگونی دارد و این نوع بیشتر در خوزستان مورد استفاده قرار میگیرد.
۲)حتما و حتما نخود و عدس را از شب قبل خیس کنید و آب آن را ۲بار عوض کنید.
نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کیک پیتزا

    مایه آماده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی ۳۵ الی ۴۰ ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *