خانه / آشپزی / طرز تهیه فریزکاتو

طرز تهیه فریزکاتو

d61d02ef38064b19caafe091a85b2a64

مواد لازم برای تهیه فریزکاتو

* کره بادام زمینی : هشت تا ده قاشق سوپخوری.

* شیر سرد شده : دو نیم پیمانه

* بادام زمینی : پوست گرفته: پنجاه گرم

* بستنی وانیلی: سیصد و پنجاه گرم

طرز تهیه فریزکاتو

برای درست کردن این دسر باید چهار اسکوپ از بستنی را بردارید و برای تزئین آخر در فریزر بگزارید .

مغز بادام زمنی پوست گرفته را کمی خرد کنید تا به شکل گرانولٍ درست شود . کمی آن را تفت دهید و بگذارید سرد شود.

شیر را کاملاً سرد کنید(اما یخ نزند) و همراه باقی بقیه بستنی وانیلی و کره ی بادام زمینی در مخلوط کن بریزید ،یک دقیقه هم بزنید.

و در چهار لیوان بزرگ بریزید و روی آن را با یک اسکوپ بستنی و یک قاشق چایخوری بادام زمینی خرد شده تزئین نمایید .

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *