خانه / آشپزی / طرز تهیه غذای محلی دویماج

طرز تهیه غذای محلی دویماج

دویماج

مواد لازم برای تهیه دویماج

 ـ گردوی خرد شده اندازه نیاز

 ـ کره صد گرم

 ـ پنیر تبریز دویست گرم

 ـ دوغ ۱ لیوان

 ـ نان خشک چهار عدد

طرز تهیه غذای محلی دویماج

 نان‌ها را داخل ظرفی بزرگ خورد نمایید و کم‌کم دوغ را به آن اضافه نمایید و هم بزنید. بعد پنیر را ریزریز کنید و به آن اضافه نمایید . کره را آب کنید و همراه گردو به آن اضافه نمایید و کاملاً با دست مخلوط کنید . مواد را در دست گرفته و به شکل گرد یا بیضی کاملاً فشرده نمایید تا کاملاً به هم بچسبد. این غذا برای صبحانه و عصرانه همراه با سبزی خوردن و انگور بسیار مفید است.

این غذا یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی تبریز است که برای افطار خیلی مقوی و مفید است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *