خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی توت فرنگی

طرز تهیه شیرینی توت فرنگی

fo2274

مواد لازم برای رویه :

خامه هم زده شده دو پیمانه

شکر شش قاشق غذاخوری

توت فرنگی هشت پیمانه

مواد لازم برای لایه :

کره سرد صد و سیزده گرم

نمک ۱ هشتم قاشق مرباخوری

آرد دو پیمانه

شکر پنج قاشق غذاخوری

بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ کمی هم زده شده یک عدد بزرگ

شیر پرچرب یک پیمانه

به اضافه یک قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ زده شده یک عدد بزرگ

طرز تهیه شیرینی توت فرنگی

توت فرنگی ها را از کاسبرگ ها جدا کنید.
۳پیمانه توت فرنگی جدا شده را له کنید تا به شکل پوره دربیاید.
بقیه توت فرنگی ها را برش بزنید و با شکر به توت فرنگی له شده اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت بماند.
فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

آرد، ۳ قاشق غذاخوری شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره را در آرد رنده کنید و مواد را هم بزنید تا به شکل خرده آرد دربیاید.
در ظرف دیگری تخم مرغ هم زده شده را با شیر هم بزنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر به دست آمده را روی سطحی که در آن کمی آرد پاشیده اید، کمی ورز دهید.

به آرامی با نوک انگشتان خمیر را پهن کنید و با استفاده از برش زن یا ته لیوان، حدود ۶ برش دربیاورید. با بقیه خمیر نیز این کار را انجام دهید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. با استفاده از برس مخصوص، سفیده تخم مرغ را روی آن بمالید و بقیه شکر را روی هر کدام بپاشید.
سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

برای درست کردن خامه، ۱ پیمانه خامه یخ زده، ۱ قاشق غذاخوری شکر و کمی وانیل را در یک کاسه سرد با استفاده از همزن برقی به مدت سی ثانیه هم بزنید. سرعت دستگاه را زیاد کنید تا حجم خامه دو برابر و یکنواخت شود. خامه باید فرم بگیرد.
برای آماده کردن، بین هر یک از لایه ها، مربای توت فرنگی و خامه بریزید و روی آن را نیز تزیین نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *