خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی اتریشی

طرز تهیه شیرینی اتریشی

14410876369

 

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی اتریشی

پودر نارگيل براي تزيين :پنجاه گرم

شكلات تخته‌اي آب شده: پنجاه گرم

 آرد:  دویست و پنجاه گرم

 زردة تخم‌مرغ: چهار عدد

 اسانس وانيل (مايع): سه قاشق چايخوري

 پودر قند: هشتاد گرم
مارگارين نرم شده با دماي آشپزخانه: دویست گرم

طرز تهیه شیرینی اتریشی

كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. فر را نيز با حرارت ۱۳۵ درجه سانتيگراد (درجه كم) روشن كنيد تا گرم شود. مارگارين نرم شده و پودر قند را با هم بزنيد تا مانند كرم شود. در ظرفي جداگانه اسانس مايع وانيل را به زرده‌هاي تخم‌مرغ بيفزاييد و مخلوط كنيد. سپس اين مخلوط را به ماية قبلي اضافه كنيد و آن را كاملاً هم بزنيد تا مخلوط به دست آمده، يكدست شود. آرد را كم‌كم روي اين مايه الك كنيد و آن را مرتب مخلوط كنيد تا به سرعت به خورد خمير برود. در اين مرحله بايد خمير نرم و يكدستي به دست آيد.خمير آماده شده را در قيفي كه ماسورة كنگره‌دار يك سانتيمتري دارد، بريزيد و به كمك اين قيف و ماسوره خمير را به صورت انگشت‌هاي ۶ سانتيمتري (ميله هاي ۶ سانتيمتري) و با فاصله روي سيني آماده شده شكل دهيد. شيريني‌ها را ۲۰ دقيقه در فر از پيش گرم شده بپزيد تا زير آنها كمي تغيير رنگ دهد. بعد از پخت شيريني‌ها، اجازه دهيد شيريني ها كاملاً سرد شوند. بعد آنها را با شكلات آب شده به روش بن ماري و پودر نارگيل، مثل عکس زیر  تزيين نمایید

14410876369

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *