خانه / آشپزی / طرز تهیه شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی پلو

4

مواد لازم برای تهیه شور ماهی پلو

پیازداغ : یک قاشق سوپخوری

زردچوبه : یک قاشق چایخوری

پودر لیموعمانی : یک قاشق سوپخوری

كشمش : یک تا دو پیمانه

ماهی شور متوسط : یک عدد متوسط

شوید: دویست گرم،پاك شده و خرد شده
برنج : سه لیوان

طرز تهیه شور ماهی پلو

ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.

سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید.

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آب‌كش بپزید.

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.

كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *