مواد لازم برای تهیه شور ماهی پلو
پیازداغ : یک قاشق سوپخوری
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
پودر لیموعمانی : یک قاشق سوپخوری
كشمش : یک تا دو پیمانه
ماهی شور متوسط : یک عدد متوسط
شوید: دویست گرم،پاك شده و خرد شده
برنج : سه لیوان
طرز تهیه شور ماهی پلو
ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.
سپس ماهی را تمیز كرده و تكهتكه كنید و در آبكش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آبكش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.
كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.