-
برنج را شسته و در آب باحرارت کم بجوشانید و مرتب هم بزنید پس از آنکه برنج نرم شد کره و هل و زعفران را اضافه کنید وقتی برنج به مقدار مناسب نرم شد شعله گاز را خاموش کنید وگلاب را به آن اضافه کرده و بگذارید کمی سرد شود سپس آن را در ظرف کشیده و با دارچین و خلال پسته و بادام و گردو تزیین کنید.
برنج ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۳ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
زعفران ۱ قاشق چای خوری
هل و گلاب به مقدار دلخواه
برنج را شسته و در آب باحرارت کم بجوشانید و مرتب هم بزنید پس از آنکه برنج نرم شد کره و هل و زعفران را اضافه کنید وقتی برنج به مقدار مناسب نرم شد شعله گاز را خاموش کنید وگلاب را به آن اضافه کرده و بگذارید کمی سرد شود سپس آن را در ظرف کشیده و با دارچین و خلال پسته و بادام و گردو تزیین کنید.
شله زرد جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
شله زرد را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .