خانه / آشپزی / طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با خرده نان

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با خرده نان

0281423535412135102a

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی شکم پر با خرده نان

یک  سیر کوچک ، خرد شده

دو قاشق چایی خوری روغن زیتون

یک فنجان خرده نان (نان سفید)

یک  قاشق چایی خوری جعفری خرد شده

نیم  فنجان پنیر پارمیگیانو (پنیر ایتالیایی)

یک چهارم  فنجان پیاز قرمز خرد شده

نثف  فنجان نخودفرنگی پخته شده

کمی فلفل برای طعم دار کردن

نصف  قاشق چایی خوری نمک

چهار سیب زمینی پخته بزرگ تو خالی (داخل آن را خالی کنید)

یک فنجان برنج قهوه ای

نیم   گوشت گوساله کم چربی یا گوشت بوقلمون

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با خرده نان

۱- فر را روشن کنید و حرارت آن را روی ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.
۲- گوشت گوساله یا بوقلمون را در یک ماهیتابه با حرارت بالا سرخ کنید آن را با قاشق زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
۳- برنج سرخ کرده را به گوشت اضافه کنید.
۴- سیب زمینی های پخته را با یک قاشق چایی خوری خالی کنید و مقداری از گوشت و برنج سرخ شده داخل کاسه را داخل آنها بریزید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۵- نخود فرنگی ، پیاز و ۴/۱ پنیر ، جعفری و باقیمانده نمک و فلفل را به مخلوط برنج اضافه کنید. آن را با هم مخلوط کنید. مایع داخل سیب زمینی ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوری بین ۴ سیب زمینی تقسیم کنید . باقیمانده پنیر ، خرده نان ها ، روغن و سیر را نیز در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.آن را روی سیب زمینی و مخلوط داخل آن بریزید.
۶- سیب زمینی ها را داخل فر گذاشته و بگذارید به خوبی بپزند تا حدی که سیب زمینی ها کاملا سفت  و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلایی در بیاید. غذا آماده سرو است.

ارزش غذایی:

قند : هشت گرم

پروتئین : هفده گرم

چربی : شانزده گرم

فیبر: پنج گرم

کربوهیدرات : چهل و چهار گرم
کالری: سیصد و نودکیلوکالری

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *