خانه / آشپزی / طرز تهیه سوپ گوشت و عدس

طرز تهیه سوپ گوشت و عدس

hou2765

 

مواد لازم برای تهیه سوپ گوشت و عدس

آب لیمو               دو قاشق غذاخوری

کره(در صورت دلخواه)              سی گرم

روغن مایع              دو قاشق غذاخوری

فلفل سیاه            به اندازه نیاز

نمک                      به اندازه نیاز

شیر                         ۲ لیوان

آرد                             ۳ قاشق غذاخوری

جعفری                      پنجاه گرم

هویج                     دو عدد متوسط

پیاز                          ۱ عدد کوچک

گوشت قرمز                   صد و پنجاه گرم

عدس                      ۱ پیمانه پلوپز

طرز تهیه سوپ گوشت و عدس

• عدس ها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.

• گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید.

• پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید.

• گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید.

• ۴ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.

• عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید.

• نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید.

• هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید.

• عدس های پخته را داخل صافی بریزید.

• شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.(سس بشامل)

• کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

• عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید.

• در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه نمایید .

• در قابلمه را بردارید و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی اجاق بردارید.

• سوپ شما پخته است غذا  را به همراه جعفری ریز خرد کرده و آب لیمو سرو نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *