خانه / آشپزی / طرز تهیه سوپ رشته فرنگی و جوجه و زنجبیل

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی و جوجه و زنجبیل

a4d5c965-478b-4508-b877-d3a485edda47

مواد لازم برای تهیه سوپ رشته فرنگی و جوجه و زنجبیل برای شش نفر

سویا سس : به اندازه نیاز

نخود فرنگی با پوسب به صورت اریبی به دو نیم شده : صد و هفتاد گرم

آب : یکپیمانه

آب مرغ : چهارصد گرم

فلفل سیاه  یک چهارم قاشق چای خوری

زنجبیل رنده شده : یک قاشق سوپ خوری ( یا پودر زنجبیل : نصف قاشق سوپ خوری )

سرکه : یک قاشق سوپ خوری

خوری سویا سس : یک قاشق سوپ خوری

هویج متوسط خلال شده : دو عدد

جوجه پوست کنده و قطعه شده در ابعاد ۵/۲ سانتی متر : چهارصد و پنجاه گرم

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی و جوجه و زنجبیل

در فابله مناسب جوجه، هویج و یک قاشق سوپ خوری سویا سس و زنجبیل و سرکه و فلفل را ترکیب کنید و به آنها آب و آب مرغ را اضافه می نماییم در آن را بگزاریم و تا دو تا سه ۳ ساعت می پزیم.
نخود فرنگی و رشته فرنگی را اضافه کنیم در آن را دوباره بگزاریم تا وقتی رشته فرنگی بپزد (حدوداً هشت دقیقه).
بعد از پختن دوباره به آن به اندازه دلخواه سویا سس بزنیم .

این سوپ در کشورهای اسیایی طرفداران بسیاری دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *