خانه / آشپزی / طرز تهیه ساندی شکلات

طرز تهیه ساندی شکلات

777862d50358ef0daee2bf24c6958e8e

مواد لازم برای تهیه ساندی شکلات

كمی بادام پرك شده یا خلال بادام

کمی خامه

دو عدد موز رسیده

چهار گوی بستنی قهوه

چهار گوی بستنی وانیلی

برای تهیه سس:پنجاه گرم شكر،صد و بیست میلی لیتر یا نیم پیمانه عسل، سه قاشق سوپخوری نسكافه حل شده در آبجوش ،۱ قاشق چایخوری دارچین،صد و پنجاه گرم شكلات ساده خرد شده،هفتاد میلی لیتر خامه كمی زده شده .

طرز تهیه ساندی شکلات

برای درست کردن سس شكر را همراه با عسل، نسكافه و دارچین در یك ظرف مناسب بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز بگزارید  و مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید و حدود پنج دقیقه بجوشد.
شعله گاز را خاموش كنید و شكلات را در مخلوط بریزید. هم بزنید تا شكلات ذوب شود. وقتی شكلات كاملا ذوب شد مخلوط یك دست خامه را اضافه كنید و هم بزنید. بگذارید سس كمی سرد شود.
در این مدت ۲ گوی بستنی وانیلی و ۲ گوی بستنی قهوه در بستنی خوری های پایه دار بریزید و موزها را حلقه حلقه کنید روی بستنی ها در لیوان بریزید. بعد سس را كه هنوز کمی گرم است روی بستنی و موز بریزید و با كمی خامه زده شده و خلال بادام تزئین کنید بلافاصله سرو كنید   نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *