مواد لازم برای تهیه ساندی شکلات
كمی بادام پرك شده یا خلال بادام
کمی خامه
دو عدد موز رسیده
چهار گوی بستنی قهوه
چهار گوی بستنی وانیلی
برای تهیه سس:پنجاه گرم شكر،صد و بیست میلی لیتر یا نیم پیمانه عسل، سه قاشق سوپخوری نسكافه حل شده در آبجوش ،۱ قاشق چایخوری دارچین،صد و پنجاه گرم شكلات ساده خرد شده،هفتاد میلی لیتر خامه كمی زده شده .
طرز تهیه ساندی شکلات
برای درست کردن سس شكر را همراه با عسل، نسكافه و دارچین در یك ظرف مناسب بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز بگزارید و مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید و حدود پنج دقیقه بجوشد.
شعله گاز را خاموش كنید و شكلات را در مخلوط بریزید. هم بزنید تا شكلات ذوب شود. وقتی شكلات كاملا ذوب شد مخلوط یك دست خامه را اضافه كنید و هم بزنید. بگذارید سس كمی سرد شود.
در این مدت ۲ گوی بستنی وانیلی و ۲ گوی بستنی قهوه در بستنی خوری های پایه دار بریزید و موزها را حلقه حلقه کنید روی بستنی ها در لیوان بریزید. بعد سس را كه هنوز کمی گرم است روی بستنی و موز بریزید و با كمی خامه زده شده و خلال بادام تزئین کنید بلافاصله سرو كنید نوش جان