خانه / آشپزی / طرز تهیه ساندی شکلاتی

طرز تهیه ساندی شکلاتی

0048

مواد لازم برای تهیه ساندی شکلاتی

گيلاس تازه : هشت عدد

كيك شكلاتی : صد و پانزده گرم

شكر : یک قاشق سوپخوری

آرد ذرت : دو سوم پيمانه

كمپوت گيلاس بدون هسته : چهارصد گرم
بستنی شكلاتی : دو و نیم پيمانه

طرز تهیه ساندی شکلاتی

آب كمپوت را  بگیرید  ، آرد ذرت را در دو قاشق سوپخوری آب كمپوت حل نمایید . بقيه آب كمپوت را در ماهی تابه بریزید تا جوش آيد . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه کنید و کمی بجوشانيد تا شربت غليظ شود . گيلاسها را اضافه کنید و بعد داخل سينی فلزی بريزيد . گيلاسها را همراه با شربت ته ليوان بريزيد ، بعت به ترتيب از بستنی ، كيك شكلاتی ، خامه و مخلوط گيلاس بريزيد تا ليوانها پر شود . در آخر با يك تكه كيك شكلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه و گيلاس تازه دسر را تزيين نمایید .

نوش جان امیدوارم لذتش را ببرید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *