خانه / آشپزی / طرز تهیه ساندویچ فرانسوی گرم

طرز تهیه ساندویچ فرانسوی گرم

Sandwich

مواد لازم برای تهیه ساندویچ فرانسوی گرم

پنير ورقه اي دو عدد

كالباس مكعبي شده به اندازه نیاز

تخم مرغ آبپز حلقه شده یک عدد

زيتون سياه  حلقه شده چهار عدد

گوجه فرنگي حلقه شده یک عدد

خيارسبز حلقه شده یک عدد

كاهو خرد شده به اندازه نیاز

سس كچاپ كمي

سس خردل كمي

مايونز دو قاشق غذاخوري

پنير كرافت شيشه اي چهار قاشق غذاخوري

نان فرانسوي بلند یک عدد

طرز تهیه ساندویچ فرانسوی گرم

نان را مثل عکس از وسط باز كنيد. يك طرف نان را با قاشق پنير بکشید بعد طرف ديگر نان را سس مايونز بزنید و كمي كچاپ بریزید و روي كچاپ چند قطره سس خردل بريزيد بعد دو طرف نان را روي هم فشار دهيد تا مواد جذب هم شوند.مواد مورد نياز را وسط نان بگزارید بعد پنير ورقه اي را روي مواد بگذاريد.

نان را در آلومينيوم بپیچید بعد به مدت پنج دقيقه در فر قرار دهید تا پنير آن ذوب شده و ساندويچ كمي گرم شود.ساندويچ را از فر بیرون بیاورید  با كارد به صورت رول ببرید و همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *