خانه / آشپزی / طرز تهیه سالاد شلغم – ترکیه ای

طرز تهیه سالاد شلغم – ترکیه ای

fo1169

مواد لازم برای تهیه سالاد شلغم – ترکیه ای برای سه تا چهار نفر

نمک                                                            به اندازه نیاز
فلفل قرمز ساییده شده                                    کمی
روغن زیتون                                                   سه قاشق غذاخوری
لیمو                                                             دوعدد
 هویج رنده شده                                            دو عدد متوسط
گشنیز یا جعفری ساطوری شده                         نصف پیمانه
شلغم پوست گرفته و رنده شده                      پانصد گرم
طرز تهیه سالاد شلغم – ترکیه ای

به شلغم ها کمی نمک بزنید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. آب لیموها را بگیرید و با روغن روی شلغم

بزنید . فلفل بزنید . سالاد را با جعفری یا گیشنیز تزیین کنید.

 

 

سالاد ترب سیاه : به جای شلغم از ترب سیاه بدون پوست و خرد شده استفاده کنید برید. بهتر است ترب

سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن از بین برود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *