خانه / آشپزی / طرز تهیه سالاد اندونزی با کلم

طرز تهیه سالاد اندونزی با کلم

d-640x330

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی با کلم

در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده میتوانید اضافه کنید
هویج پخته شده:دویست و پنجاه گرم
گل کلم پخته شده: سیصد گرم
سس مایونز= به ماندازه نیاز
خیار شور= سیصد گرم
كالباس=سیصد گرم
نخود فرنگی= دویست گرم
گوجه فرنگی= دو عدد متوسط
سیب زمینی= پانصد گرم

طرز تهیه سالاد اندونزی با کلم

اول سیب زمینی ها را بپزید و به تکه های ریز خرد نماییم . بعد همه مواد را كه شامل گوجه فرنگی خورد شده، كالباس ریز ریز شده و خیار شور ریز ریز شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می کنیم . سالاد را در یخچال بگزارید و بعد از گذشت حداقل پنج ساعت سالاد شما اماده است و نوش جان کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *