خانه / آشپزی / طرز تهیه سالاد آلزاس غذای فرانسوی

طرز تهیه سالاد آلزاس غذای فرانسوی

20144184465080a

مواد لازم برای تهیه سالاد آلزاس غذای فرانسوی

نمک و فلفل                                                          به اندازه نیاز

سرکه                                                                  یک قاشق

سس مایونز                                                          یک پیمانه

جعفری ساطوری شده                                            دو تا سه شاخه

خیار شور خورد شده                                              یک عدد

تخم مرغ آب پز سفت                                              دو عدد

لبوی کوچک رنده شده                                           یک عدد

آب مرغ یا آب قلم       سیب زمینی                              یک پیمانه

سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده                 یک کیلو

طرز تهیه سالاد آلزاس

سيب زمينی را در ظرف سالاد بريزيد و آب قلم داغ یا آب مرغ و سركه و سس مايونز و  را روی آن بریزید و فلفل و نمك بزنید  و بگذاريد سرد شود. بعد  داخل  يخچال قرار دهید تا ببندد. اين سالاد را می توانید گرم هم میل کنید .

این سالاد یکی از سالاد های محبوب کشور فرانسه است امیدواریم لذت ببرید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *