خانه / آشپزی / طرز تهیه رولت گوشت با تخم مرغ

طرز تهیه رولت گوشت با تخم مرغ

201321511582470a

مواد لازم برای خمیر:

سفیده تخم مرغ    برای روی خمیر

کنجد و یا سیاه دانه        برای روی خمیر

نمک        کمی

روغن           نصف فنجان

آرد    به اندازه لازم

تخم مرغ    یک عدد

آب ولرم            نصف استکان

خمیر مایه    یک قاشق غذاخوری سرخالی
شیر      ۱و یک دوم پیمانه

مواد داخل رولت:
گوشت  سیصد و پنجاه گرم
پیاز رنده درشت شده   یک عدد
جعفری ساطوری شده    صد و پنجاه  گرم
رب گوجه      یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپز   دو  عدد
ادویه نمک فلفل   به اندازه دلخواه

طرز تهیه رولت گوشت با تخم مرغ

اول گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز و جعفری و ادویه جات رو با هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت میگذاریم تا طعم ادویه و جعفری به خورد گوشت بره.و بعد از نیم ساعت با مقدار کمی روغن توی تابه تفتش میدیم به اندازه ۵ دقیقه و رب گوجه رو اضاف میکنیم و بعد از ۳- ۴ دقیقه زیرش رو خاموش میکنیم.خمیر مایه رو با نیم استکان آب ولرم مخلوط میکنیم و ۱۰ دقیقه میگذاریم کنار و توی این ۱۰ دقیقه شیر و تخم مرغ و روغن رو با هم مخلوط میکنیم. خمیر مایه رو به شیر و تخم مرغ اضاف میکنیم و آرد رو کم کم اضاف میکنیم تا خمیرمون سفت نشه و با دست ورز میدیم تا جایی که خمیر به دستمون نچسبه. نمک رو هم اضاف میکنیم و کیگذاریم خمیر به مدت ۴۰ دقیقه رو جای گرم بمونه..خوب الان خمیر رو توی یک سینی که یا کیسه فریز پوشوندیمش پهن میکنیم مربع شکل به قطر ۱ سانت..مواد گوشتی رو میریزیم روی خمیر و تخم مرغ آبپز رو درسته و یا ریز ریز میکنیم و روی مواد میریزیم و خمیر رو رول میکنیم و با چاقو برش های اریب روی خمیر ایجاد میکنیم. و سفیده تخم مرغ رو روی سطح خمیر میکشیم و کنجد و یا سیاه دانه روش میپاشیم و میگذاریم داخل طبقه میانی فر با دمای صد و شصت درجه به مدت بیست دقیقه البته توی این زمان به رولت تون سر بزنید نه نسوزد .با اضافات خمیر هم مستطیل میسازیم و از وسط پیچش میدیم و با مربا میل میکنیم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *